Skip to content

Hortensialaan 18D
7101 XB WINTERSWIJK
06-51349694
Registratienummer Landelijk Register Kinderopvang (LRK): 303867322

SWW Pelkpark buiten spelen
SWW naschools aanbod Pelkpark binnen
SWW Pelkpark buiten spelen

Naschools Aanbod en BSO Pelkpark (4-13 jaar) / De Bataaf / De Kolibrie / De Vlier

Het Naschools aanbod Pelkpark is een uniek samenwerkingsverband tussen SWW Kinderopvang en haar kernpartners de gemeente Winterswijk, Obs de Kolibrie, Daltonschool de Vlier en CBS de Bataaf. Een concept dat dat bijdraagt aan de kansengelijkheid van kinderen. Hier krijgen kinderen extra persoonlijke aandacht en leren ze om samen te werken en te spelen. Naast een breed scala aan activiteiten zoals muziek- en sportlessen is er ook de mogelijkheid om jouw kind deel te laten nemen aan huiswerkbegeleiding of indien dit nodig is, logopedie. De lijntjes zijn kort en de aanmelding verloopt via de scholen. Zo hebben we alle kinderen goed in beeld. De pedagogisch medewerkers hebben echt oog voor jouw kind, zijn behoeften en talenten. Ze verwelkomen je graag!

Locatie Naschools aanbod en BSO Pelkpark

Bij Naschools aanbod en BSO Pelkpark kunnen 80 kinderen terecht, verdeeld over 2 basisgroepen van maximaal 40 kinderen per groep. De basisgroepen zijn op leeftijd ingedeeld. Er is een groep van 4 tot 7 jaar en een groep van 7 tot 13 jaar om ieder kind een leuke middag te kunnen bezorgen met activiteiten passend bij de leeftijd.

BSO Pelkpark is 52 weken per jaar geopend. Het Naschools aanbod is er gedurende 40 schoolweken. In schoolweken zijn we geopend van einde schooltijd tot 18.30 uur met de mogelijkheid van verlening tot 19.00 uur. Het gesubsidieerde naschoolse aanbod eindigt om 16.30 uur.
Tijdens vakanties: 08.00 uur tot 18.00 uur, mogelijkheid tot verlengde opvang vanaf 7.00 uur of 7.30 uur en tot 18.30 uur of 19.00 uur.
VSO vindt plaats bij de Boemerang van 7.00 tot 8.30 bij SWW locatie de Springplank, Haitsma Mulierweg 20 te Winterswijk.

Wil je meer weten over het Naschools aanbod of BSO Pelkpark? Maak dan nu een afspraak voor een rondleiding. We vertellen je hoe een opvangdag eruit ziet, welke activiteiten er zijn en hoe we rekening houden met het ritme van je kind.

Uiteraard wil je als ouder weten hoe de GGD onze locatie heeft beoordeeld. Bekijk direct het meest recente GGD rapport van locatie Naschools aanbod Pelkpark.

Wil je graag weten wat het kost om je kind naar onze kinderopvang te brengen? Bekijk dan hier de tarieven. Check daarnaast of je in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag.

Back To Top