Skip to content

Vlierstraat 7
7101 TR WINTERSWIJK
06-34616636
Registratienummer Landelijk Register Kinderopvang (LRK): 280264598

Het Klaverblad buiten
SWW Klaverblad peuteropvang

Op het Klaverblad is het altijd een gezellige drukte. Peuters uit alle windstreken spelen en leren hier samen. Samen met basisschool de Vlier zorgen wij dat jouw peuter aan de hand van terugkerende thema’s onder andere beginnende reken- en taalvaardigheden ontwikkelt. Dit doen we bijvoorbeeld door boekjes over het thema voor te lezen, samen buiten bomen te tellen of we spelen “winkeltje” met een echte kassa en verpakkingsmateriaal van levensmiddelen . Ook spelen we veel buiten en houden we van bewegen!
De ervaren pedagogisch medewerkers van het Klaverblad hebben oog voor ieder kind en zorgen elke dag weer voor een ochtend vol belevenissen! Is het Klaverblad echt iets voor jouw peuter? Kom dan gerust eens langs voor een kennismaking!

Locatie Het Klaverblad

Op het Klaverblad hebben we 1 groep van maximaal 16 kinderen.

Het Klaverblad is 40 weken per jaar geopend van 08:00-13:00 uur.

Wil je meer weten over onze locatie het Klaverblad? Maak dan nu een afspraak voor een rondleiding. We vertellen je hoe een opvangdag eruit ziet, welke activiteiten er zijn en hoe we rekening houden met het ritme van je kind.

Uiteraard wil je als ouder weten hoe de GGD onze locatie heeft beoordeeld. Bekijk direct het meest recente GGD rapport van locatie het Klaverblad.

Wil je graag weten wat het kost om je kind naar onze Peuteropvang te brengen? Bekijk dan hier de tarieven. Check daarnaast of je in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag.

Back To Top