Skip to content

Op de BSO’s van SWW kinderopvang kunnen kinderen spelen en plezier maken met vriendjes en vriendinnetjes. Na zo’n drukke dag op school is het lekker dat jouw kind de tijd en ruimte krijgt om te kiezen welke activiteit hij wil doen. Niet alleen knutselen of lezen maar ook buiten ravotten of muziek maken. Het kan allemaal! Het is belangrijk dat jouw kind na school kan ontspannen. Onze BSO is echt een ’tweede thuis’ en onze pedagogisch medewerkers zorgen dan ook voor een luisterend oor, persoonlijke aandacht en veel liefde en lol.

Spelenderwijs leert jouw kind op de BSO ook nog eens nieuwe vaardigheden. Van het doorlopen van een uitdagend klauterparcours waarbij de motoriek wordt gestimuleerd, tot het maken van een levensgroot schilderij met alle kinderen! Voor het vervoer naar de BSO vanuit school en ook naar bijvoorbeeld de sportclub kan worden gezorgd! In de schoolvakanties en tijdens studiedagen is de BSO de hele dag open. We doen dan veel superleuke activiteiten en trekken er in Winterswijk en de directe omgeving regelmatig op uit naar de (natuur) speeltuin of het bos. Ga met ons mee en beleef ook allerlei avonturen bij de BSO van SWW Kinderopvang!

Onze locaties voor de BSO:

SWW Superhelden

BSO Superhelden

Pronsweg 5
7101 CE WINTERSWIJK
0543-514155 (optie 3)

Wat ouders en kinderen over SWW zeggen!

SWW ouders

"Echt een tweede huis..."

Omdat we geen familie hebben in Winterswijk is het voor ons belangrijk dat ons kind zich fijn en vertrouwd voelt op het kinderdagverblijf. Dit gevoel hadden wij meteen bij SWW Kinderopvang. Het is echt zijn tweede thuis! Ook de ondersteuning met het tweetalig opvoeden is heel goed en brengt alleen maar voordelen met zich mee.

SWW Ouders

"Oprechte interesse voor elk kind..."

Wat ons altijd weer opvalt en aanspreekt is de goede sfeer, de enthousiaste pedagogisch medewerkers met oprechte interesse voor ieder kind. Als je binnenstapt hangt er altijd een rustige, relaxte sfeer en iedereen groet elkaar vriendelijk. Tussendoor ontvangen we vaak foto’s via het Ouderportaal! SWW Kinderopvang is een professionele organisatie met een groot hart voor alle kinderen!

SWW-ouders testimonial

"Het voelt vertrouwd..."

Bij SWW hebben kinderen alle ruimte hebben om te spelen. Zowel binnen als buiten is daar de gelegenheid voor. Ik ben al jaren lang klant van SWW Kinderopvang. Mijn dochter van 18 heeft nog bij SWW gezeten. Daardoor was het voor mij vanzelfsprekend om te kiezen voor SWW. Het voelt voor mij vertrouwd. Ik word blij als ik mijn zoon kom ophalen en hij leuk en gezellig aan het spelen is met andere kinderen. Ook de gastvrijheid en vriendelijkheid van de medewerkers is een groot compliment waard!

Vragen? Bel of mail ons!
T 0543- 546060 info@swwbv.nl

Back To Top