Skip to content

Amstelstraat 9
7103 AW WINTERSWIJK
06-16468934
Registratienummer Landelijk Register Kinderopvang (LRK): NB

SWW De Vlinder binnen spelen
SWW De Vlinder speeltuin
De Vlinder peuteropvang

Een bijzondere peuteropvanglocatie speciaal bedoeld voor de kinderen van het Asielzoekerscentrum Winterswijk (AZC). In samenwerking met het Centraal Orgaan Asielzoekers (COA) bieden wij peuters van vluchtelingen een veilige en tegelijkertijd uitdagende omgeving. Peuters profiteren hier van een rijke taalomgeving en het contact met leeftijdgenootjes. Niet alleen hebben de kinderen een veilige basis, leren ze de Nederlandse taal en zijn ze even los van de zorgen op het AZC; ook voor hun ouders is het belangrijk. Ze hebben even tijd om andere dingen te regelen, naar taalles te gaan en ze leren veel van de pedagogisch medewerkers. Echt een mooi voorbeeld van de maatschappelijke betrokkenheid van SWW Kinderopvang en van de samenwerking met onze partners!

Locatie De Vlinder

Op peuteropvang de Vlinder (voor kinderen van AZC Winterswijk) hebben we 1 groep van maximaal 16 kinderen.

De Vlinder is 40 weken per jaar geopend van 08:00-13:00 uur.

Wil je meer weten over onze locatie de Vlinder? Maak dan nu een afspraak voor een rondleiding. We vertellen je hoe een opvangdag eruit ziet, welke activiteiten er zijn en hoe we rekening houden met het ritme van je kind.

Wil je graag weten wat het kost om je kind naar onze Peuteropvang te brengen? Bekijk dan hier de tarieven. Check daarnaast of je in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag.

Back To Top