Skip to content

Vredenseweg 170A
7113 AE WINTERSWIJK-HENXEL
06-22988649
Registratienummer Landelijk Register Kinderopvang (LRK): 138189122

De Emmakröskes groene peuteropvang
De Emmakröskes groene peuteropvang
De Emmakröskes groene peuteropvang

Groene peuteropvang de Emmakröskes ligt, samen met de Emmaschool, in een mooie landelijke omgeving. In een landschap met weilanden, houtwallen, bos, boerderijen en vee. Er is een natuurlijke buitenspeelruimte met veel hout en groen, een waterpomp, een wigwam, buitenklas, zandbak met buitenkeuken en een dierenpaleis met kippen, duiven en konijnen. Deze natuurlijke omgeving biedt kinderen volop ontwikkelingsmogelijkheden en biedt ruimte en rust. We hebben een moestuin en gaan regelmatig op avontuur in het nabijgelegen bos. Wij zijn de trotse bezitters van het kwaliteitsmerk “Groene Kinderopvang” van de stichting Groen Cement.
Naast de prachtige, groene omgeving om het gebouw, is uiteraard bij de inrichting van de binnenruimte aandacht voor groen. Zo hangen en staan er natuurlijke materialen, is er een ontdekhoek en vullen planten de vensterbanken. Ook zijn er dieren, bloemen en natuurlijk  spelmateriaal. Afhankelijk van het thema wordt de inrichting van de binnenruimte aangevuld en aangepast. Houdt jouw peuter ook van lekker buiten zijn? Neem dan eens een kijkje bij de Emmakröskes!

Locatie De Emmakröskes

Op groene peuteropvang De Emmakröskes hebben we 1 groep van maximaal 16 kinderen.

De Emmakröskes is 40 weken per jaar geopend van 08:00-13:00 uur.

Wil je meer weten over onze locatie de Emmakröskes? Maak dan nu een afspraak voor een rondleiding. We vertellen je hoe een opvangdag eruit ziet, welke activiteiten er zijn en hoe we rekening houden met het ritme van je kind.

Uiteraard wil je als ouder weten hoe de GGD onze locatie heeft beoordeeld. Bekijk direct het meest recente GGD rapport van locatie de Emmakröskes.

Wil je graag weten wat het kost om je kind naar onze Peuteropvang te brengen? Bekijk dan hier de tarieven. Check daarnaast of je in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag.

logo groen cement
Back To Top