Skip to content

Voorninklaan 1
7103 AW WINTERSWIJK
06-10422268
Registratienummer Landelijk RegisterKinderopvang (LRK): 305660263

SWW peuteropvang De Speeldoos peuteropvang
SWW peuteropvang De Speeldoos zandbak
SWW peuteropvang De Speeldoos

Op de Speeldoos is altijd wat te beleven! Deze populaire peuteropvanglocatie bij basisschool Bargerpaske is een echte ontdekplek. In de uitdagende speelhoeken kunnen peuters helemaal opgaan in hun (fantasie)spel. Jouw peuter kan zich uitleven in de bouwhoek of zich even rustig terugtrekken in de leeshoek. We gaan er ook regelmatig op uit om een wandeling te maken of een boodschapje te doen. Op de gang spelen de peuters ook met de materialen uit de kleuterklas. Zo leren ze deze al kennen nog voordat ze echt naar school gaan. Wellicht is de Speeldoos de nieuwe ontdekplek van jouw peuter!

Locatie De Speeldoos

Op peuteropvang De Speeldoos hebben we 1 groep van maximaal 16 kinderen.

De Speeldoos is 40 weken per jaar geopend van 08:00-13:00 uur.

Wil je meer weten over onze locatie de Speeldoos? Maak dan nu een afspraak voor een rondleiding. We vertellen je hoe een opvangdag eruit ziet, welke activiteiten er zijn en hoe we rekening houden met het ritme van je kind.

Uiteraard wil je als ouder weten hoe de GGD onze locatie heeft beoordeeld. Bekijk direct het meest recente GGD rapport van locatie de Speeldoos.

Wil je graag weten wat het kost om je kind naar onze Peuteropvang te brengen? Bekijk dan hier de tarieven. Check daarnaast of je in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag.

Back To Top