Skip to content

Jonge kinderen die goed in hun vel zitten, ontwikkelen zich steeds meer, ieder op een passend tempo. Bij SWW Kinderopvang zorgen we voor geborgenheid, persoonlijke aandacht en warmte. En de ruimte om door middel van spel te ontdekken. Onze kinderopvang is een avontuurlijk tweede thuis! 52 Weken per jaar kan jouw kindje op onze Kinderopvanglocaties de Springplank, het Zandkasteel, De Pinguïns of Bijdehand terecht. Eten, slapen, spelen, ontwikkelen, onderzoeken en ontdekken. Onze betrokken pedagogisch medewerkers begeleiden jouw kindje met aandacht en staan altijd klaar om ook jou als ouder bij te staan als je vragen hebt over bijvoorbeeld gezonde voeding, slapen of de taalontwikkeling.

Op de Kinderopvang stimuleren we de ontwikkeling van jouw kind met de VE-Methode Piramide, specifiek gericht op de ontwikkelingsfase van kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. Met thema’s die aansluiten bij wat hen boeit, werken we onder andere aan het vergroten van sociale vaardigheden, reken- en taalontwikkeling en de motoriek. We stemmen de thema’s en doelen af met de basisscholen waarmee we samenwerken, zo krijgt jouw kindje de beste start in zijn jonge leven!

Onze locaties voor kinderopvang:

SWW De Springplank

De Springplank

Haitsma Mulierweg 20
7101 CA WINTERSWIJK
0543-546060

SWW Zandkasteel bedje

Het Zandkasteel

Burgermeester van Nispenstraat 38
7103 WJ WINTERSWIJK
0543-524049

SWW Bijdehand peuterplusgroep

Bijdehand

Pronsweg 5
7101 CE WINTERSWIJK
0543-514155 optie 2

SWW De Pingiuns

De Pinguïns

Burgemeerster van Nispenstraat 36
7103 WJ WINTERSWIJK
06-22342703

Wat ouders en kinderen over SWW zeggen!

SWW ouders

"Echt een tweede huis..."

Omdat we geen familie hebben in Winterswijk is het voor ons belangrijk dat ons kind zich fijn en vertrouwd voelt op het kinderdagverblijf. Dit gevoel hadden wij meteen bij SWW Kinderopvang. Het is echt zijn tweede thuis! Ook de ondersteuning met het tweetalig opvoeden is heel goed en brengt alleen maar voordelen met zich mee.

SWW Ouders

"Oprechte interesse voor elk kind..."

Wat ons altijd weer opvalt en aanspreekt is de goede sfeer, de enthousiaste pedagogisch medewerkers met oprechte interesse voor ieder kind. Als je binnenstapt hangt er altijd een rustige, relaxte sfeer en iedereen groet elkaar vriendelijk. Tussendoor ontvangen we vaak foto’s via het Ouderportaal! SWW Kinderopvang is een professionele organisatie met een groot hart voor alle kinderen!

SWW-ouders testimonial

"Het voelt vertrouwd..."

Bij SWW hebben kinderen alle ruimte hebben om te spelen. Zowel binnen als buiten is daar de gelegenheid voor. Ik ben al jaren lang klant van SWW Kinderopvang. Mijn dochter van 18 heeft nog bij SWW gezeten. Daardoor was het voor mij vanzelfsprekend om te kiezen voor SWW. Het voelt voor mij vertrouwd. Ik word blij als ik mijn zoon kom ophalen en hij leuk en gezellig aan het spelen is met andere kinderen. Ook de gastvrijheid en vriendelijkheid van de medewerkers is een groot compliment waard!

Vragen? Bel of mail ons!
T 0543- 546060 info@swwbv.nl

Back To Top