Skip to content

Pronsweg 5
7101 CE Winterswijk
0543-514155 (optie 3)
Registratienummer Landelijk Register Kinderopvang (LRK): 256964956

SWW Superhelden
SWW Superhelden
SWW Superhelden

Met OBS de Stegeman hebben we al jaren een fijne samenwerking die gericht is op het Integrale KindCentrum van de toekomst. Op deze naschoolse voorziening kunnen kinderen dan ook gemakkelijk zelf vanuit de klas naar de BSO lopen. Er zijn twee speelleerpleinen die we met de school delen, één gericht op 4-7 jarige kinderen, de ander gericht op 7-13 jarige kinderen. We vinden het belangrijk aan te sluiten bij het kind, zijn/haar talenten maar vooral ook interesses. Daarom is deze BSO tot stand gekomen door een kinderraad, zij bepalen hoe de BSO eruit moet zien en wat voor spelaanbod er aanwezig is om de (mid)dag van je leven te hebben! Er zijn gymzalen en een royale buitenruimte voor elke leeftijdscategorie. We bewegen volop, hebben een keuken waarin kookworkshops plaatsvinden en tutorials worden na-gekookt, een theater voor de leukste voorstellingen, een vlogstudio en robotica. Nieuwsgierig? Stuur ons gerust een bericht voor een actueel beeld van de naschoolse opvang gericht op kinderen die naar de Stegeman school gaan.

Locatie BSO Superhelden

Bij BSO Superhelden kunnen 75 kinderen terecht, verdeeld over 2 basisgroepen van maximaal 35/ 40 kinderen per groep. De basisgroepen zijn op leeftijd ingedeeld. Er is een groep van 4 tot 7 jaar en een groep van 7 tot 13 jaar om ieder kind een leuke middag te kunnen bezorgen met activiteiten passend bij de leeftijd.

BSO Superhelden is 52 weken per jaar geopend. Wel bestaat er de mogelijkheid dat er in vakanties of bij kleine groepen wordt samengevoegd met BSO Boemerang en BSO Kicken. Dat horen ouders tijdig via ouderapp Konnect.
Schoolweken: ma/di/do vanaf 14.30uur , woensdag en vrijdag vanaf 12.00 uur.
Vakanties: 08.00 uur tot 18.00 uur, mogelijkheid tot verlengde opvang vanaf 7.00 uur of 7.30uur en tot 18.30 uur of 19.00 uur.
VSO vind plaats bij de Boemerang van 7.00 tot 8.30 bij SWW locatie de Springplank aan de overkant, Haitsma Mulierweg 20 te Winterswijk.

Wil je meer weten over BSO Superhelden? Maak dan nu een afspraak voor een rondleiding. We vertellen je hoe een opvangdag eruit ziet, welke activiteiten er zijn en hoe we rekening houden met het ritme van je kind.

Uiteraard wil je als ouder weten hoe de GGD onze locatie heeft beoordeeld. Bekijk direct het meest recente GGD rapport van locatie BSO Superhelden.

Wil je graag weten wat het kost om je kind naar onze kinderopvang te brengen? Bekijk dan hier de tarieven. Check daarnaast of je in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag.

Back To Top