Skip to content

Haitsma Mulierweg 20
7101 CA WINTERSWIJK
0543-546060
Registratienummer Landelijk Register Kinderopvang (LRK) : 417227437

SWW De Springplank babygroep
SWW De Springplank
SWW De Springplank

Babygroepen 0-1,5 jaar

De hersenen van je baby zijn continu in ontwikkeling. In het eerste levensjaar verdrievoudigen ze zelfs, in grootte én gewicht. Dit eerste jaar is cruciaal in de verdere ontwikkeling van jouw kindje en onze pedagogisch professionals stimuleren deze ontwikkeling bijvoorbeeld door te spelen, te knuffelen, je kindje uit te dagen dat speeltje dat net iets verder weg ligt te pakken en vooral door in zijn nabijheid te zijn. Veiligheid, rust en regelmaat in de breedste zin van het woord staan centraal op de babygroepen, toch worden ook de jongste kindjes worden op hun niveau en tempo uitgedaagd! De speciale babytuin zorgt dat ook de kleintjes lekker buiten kunnen liggen, rollen en ontdekken.
Op onze locatie de Springplank zijn er drie babygroepen (Knorretje, Teigetje en Ukkie). De allerkleinsten kunnen bij ons terecht tot de leeftijd van 1,5 jaar. Jonge baby’s hebben veel verzorging en liefdevolle aandacht nodig. Onze pedagogisch medewerkers op de babygroep weten als geen ander wat deze kleintjes nodig hebben. Zij zijn opgeleid te werken met hele jonge kinderen en kennen de kneepjes van het vak als geen ander. Jouw baby is bij ons in goede handen!

Locatie De Springplank - babygroepen

SWW Kinderopvang heeft 3 babygroepen op de Springplank: Knorretje, Teigetje en Ukkie. De maximale groepsgrootte per groep is 12 kinderen in de leeftijd van 0-1,5 jaar.

De babygroepen zijn 52 weken per jaar geopend van 07:00-19:00 uur. Halve dagopvang is mogelijk.

Wil je meer weten over onze babygroepen? Maak dan nu een afspraak voor een rondleiding. We vertellen je hoe een opvangdag eruit ziet, welke activiteiten er zijn en hoe we rekening houden met het ritme van je kind.

Uiteraard wil je als ouder weten hoe de GGD onze locatie heeft beoordeeld. Bekijk direct het meest recente GGD rapport van locatie de Springplank.

Wil je graag weten wat het kost om je kind naar onze kinderopvang te brengen? Bekijk dan hier de tarieven. Check daarnaast of je in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag.

Dreumes-peutergroepen 1,5-3/3,5 jaar

De overgang naar een van onze dreumes-peutergroepen (Boelie, Picobello, Ieniemienie en Okiedokie) is voor jouw kindje een echte mijlpaal. “Kijk, ik ben nu groot” is hoe jouw kindje deze overgang ervaart. Tussen 1,5 en 3 jaar zit echter ook nog een groot verschil. Een dreumes is nog vooral fysiek de wereld om hem heen aan het ontdekken, wil overal op klimmen en klauteren en speelt alleen en soms in de nabijheid van een ander kindje. Een peuter daarentegen heeft al een grotere woordenschat, kan zich beter uiten, komt al een beetje voor zichzelf op en begrijpt heel goed wanneer hij iets heeft gedaan dat niet mag. Het grote voordeel van een groep met kinderen van verschillenden leeftijden is dat de kinderen echt de kans krijgen van elkaar te leren, op het gebied van taal, motoriek en sociaal-emotionele ontwikkeling. Bij SWW Kinderopvang geven we jouw kind vooral de vrijheid om zelf op onderzoek uit te gaan en dingen te proberen, met de beste begeleiding, en laten hem vooral ook duidelijk merken dat wij er altijd voor hem zijn als hij hulp of troost nodig heeft. Is zo’n actieve dreumes-peutergroep echt iets voor jouw kindje? Kom dan snel een kijkje nemen! We leiden je graag rond!

Locatie De Springplank - dreumes-/peutergroepen

Er zijn vier dreumes-/ peutergroepen te weten Boelie, Picobello Ieniemienie, Okiedokie. De maximale groepsgrootte is 13 kinderen per groep.

De peuter-/ dreumesgroepen zijn 52 weken per jaar geopend van 07:00-19:00 uur. Halve dagopvang is mogelijk.

Wil je meer weten over onze peuter-/ dreumesgroepen? Maak dan nu een afspraak voor een rondleiding. We vertellen je hoe een opvangdag eruit ziet, welke activiteiten er zijn en hoe we rekening houden met het ritme van je kind.

Uiteraard wil je als ouder weten hoe de GGD onze locatie heeft beoordeeld. Bekijk direct het meest recente GGD rapport van locatie de Springplank.

Wil je graag weten wat het kost om je kind naar onze kinderopvang te brengen? Bekijk dan hier de tarieven. Check daarnaast of je in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag.

Back To Top