Skip to content

Burgemeester van Nispenstraat 38
7103 WJ WINTERSWIJK
0543-524049
Registratienummer Landelijk Register Kinderopvang (LRK): 103508016

SWW Zandkasteel buiten spelen
SWW Winterswijk locatie Zandkasteel
SWW Zandkasteel bedje

Het Zandkasteel 0- 3,5 jaar

Het Zandkasteel is een kleinschalige opvang met twee groepen, namelijk een babygroep  (0- 1,5 jaar) en een dreumes-peutergroep ( 1,5- 3,5 jaar). Veel ouders vinden het op deze locatie prettig dat hun kind een aantal jaren op dezelfde locatie blijft bij vaste, vertrouwde gezichten.

Beide groepen werken nauw samen waardoor broertjes en zusjes elkaar regelmatig tegenkomen, ook als zij in 2 verschillende groepen zitten. De overgang van babygroep naar dreumes-peutergroep is een hele mijlpaal en tegelijkertijd bekend terrein met bekende gezichten.

De locatie bevindt zich naast de Wilhelminaschool waar veel kinderen met 4 jaar naartoe gaan en waar zich ook De Pinguins, een van onze peuterplus groepen, bevindt.  Activiteiten zoals Sinterklaas en de Kinderboekenweek doen we samen. Heel gezellig en leerzaam!

Bij het Zandkasteel zijn we dol op buiten spelen. We maken graag muziek waarbij we lekker dansen. Geregeld trekken we erop uit naar de kinderboerderij of speeltuin. Jouw kind zal zich snel thuis voelen op het Zandkasteel!

Locatie Het Zandkasteel

Op het Zandkasteel hebben we 2 groepen, Toto 0- 1,5 jaar met de maximale groepsgrootte van 12 kinderen, en groep Sassa 1,5- 3,5 jaar met een groepsgrootte van maximaal 14 kinderen.

Het Zandkasteel is 52 weken per jaar geopend van 07:00-19:00 uur. Halve dagopvang is mogelijk.

Wil je meer weten over onze locatie het Zandkasteel? Maak dan nu een afspraak voor een rondleiding. We vertellen je hoe een opvangdag eruit ziet, welke activiteiten er zijn en hoe we rekening houden met het ritme van je kind.

Uiteraard wil je als ouder weten hoe de GGD onze locatie heeft beoordeeld. Bekijk direct het meest recente GGD rapport van het Zandkasteel.

Wil je graag weten wat het kost om je kind naar onze kinderopvang te brengen? Bekijk dan hier de tarieven. Check daarnaast of je in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag.

Back To Top