Ga naar hoofdinhoud

Burgemeester van Nispenstraat 38
7103 WJ WINTERSWIJK
0543-524049
Registratienummer Landelijk Register Kinderopvang (LRK): 103508016

SWW Zandkasteel buiten spelen
SWW Winterswijk locatie Zandkasteel
SWW Zandkasteel bedje

Verticale groepen 0-4 jaar

Op het Zandkasteel kunnen kinderen van 0-4 jaar terecht. Het voordeel van zo’n verticale groep is dat kinderen zich aan elkaar kunnen optrekken en van elkaar leren. Ook voor onze pedagogisch medewerkers is het echt een feest om zo’n diverse groep te mogen begeleiden. Daarnaast vinden sommige ouders het prettig te weten dat hun kindje een aantal jaar op dezelfde groep blijft, met vaste, vertrouwde gezichten.
Het Zandkasteel, een kleinschalige opvang met twee groepen, bevindt zich naast de Wilhelminaschool, veel kindjes gaan vanaf 4 jaar ook hier naar school. Activiteiten zoals Sinterklaas en de Kinderboekenweek doen we samen. Heel gezellig en leerzaam!
Bij het Zandkasteel zijn we dol op buiten spelen op ons eigen speelplein. We maken graag muziek waarbij we lekker dansen. Geregeld trekken we erop uit naar de kinderboerderij of speeltuin. Jouw kindje zal zich snel thuis voelen op het Zandkasteel!

Locatie Het Zandkasteel

Op het Zandkasteel hebben we 2 verticale groepen (0-4 jaar), Toto en Sassa. De maximale groepsgrootte is 12 kinderen per groep.

Het Zandkasteel is 52 weken per jaar geopend van 07:00-19:00 uur. Halve dagopvang is mogelijk.

Wil je meer weten over onze locatie het Zandkasteel? Maak dan nu een afspraak voor een rondleiding. We vertellen je hoe een opvangdag eruit ziet, welke activiteiten er zijn en hoe we rekening houden met het ritme van je kind.

Uiteraard wil je als ouder weten hoe de GGD onze locatie heeft beoordeeld. Bekijk direct het meest recente GGD rapport van het Zandkasteel.

Wil je graag weten wat het kost om je kind naar onze kinderopvang te brengen? Bekijk dan hier de tarieven. Check daarnaast of je in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag.

Back To Top