Skip to content

Rusthuisstraat 30
7101 JH WINTERSWIJK
06-22686698
Registratienummer Landelijk Register Kinderopvang (LRK): 589342617

SWW peuteropvang het Peuterhuis
SWW peuteropvang Het Peuterhuis
SWW peuteropvang Het Peuterhuis

Antroposofische Peuteropvang het Peuterhuis-gevestigd in Vrije basisschool de Esch- is uniek in zijn soort in Winterswijk. Het is een plek waar kinderen leren met “Hart, Hoofd en Handen”. Huiselijkheid, ritme, omhulling en natuurlijke materialen vormen de basis voor de ontwikkeling van onze peuters.
Jouw peuter mag hier in zijn eigen tempo groeien.  In het vrije spel staat de zelfstandige ontwikkeling van jouw peuter centraal en bootsen we het leven na zoals we dat dagelijks meemaken. Het natuurlijk leervermogen van het kind. Elk kind wordt aangesproken. Het weet zelf wat het nodig heeft, wij begeleiden het kind daarbij. In onze peutergroep bieden wij de rust en ruimte om deze eigen manier te ontdekken en zo een stevige basis in zichzelf te ontwikkelen. Om zoveel mogelijk aandacht te kunnen bieden, zorgen we voor een rustige en harmonische sfeer. Peuters ontwikkelen hier een vertrouwen in de wereld doordat ze zich verbonden voelen met hun omgeving en de tijd. De ochtend op het Peuterhuis verloopt volgens een vast ritueel. Daarbij beleven we het ritme van het jaar door met de seizoenen te leven en de jaarfeesten te vieren. Als vrij spelen, het prikkelen van de fantasie en gebruik van natuurlijke materialen bij jouw peuter past dan verwelkomen we je graag!

Locatie Het Peuterhuis

Op Antroposofische peuteropvang het Peuterhuis hebben we 1 groep van maximaal 14 kinderen.

Het Peuterhuis is 40 weken per jaar geopend van 08:00-13:00 uur.

Wil je meer weten over onze locatie het Peuterhuis? Maak dan nu een afspraak voor een rondleiding. We vertellen je hoe een opvangdag eruit ziet, welke activiteiten er zijn en hoe we rekening houden met het ritme van je kind.

Uiteraard wil je als ouder weten hoe de GGD onze locatie heeft beoordeeld. Bekijk direct het meest recente GGD rapport van locatie het Peuterhuis.

Wil je graag weten wat het kost om je kind naar onze Peuteropvang te brengen? Bekijk dan hier de tarieven. Check daarnaast of je in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag.

Back To Top