Skip to content

Jaspersweg 1
7103 AV WINTERSWIJK
06-53530599
Registratienummer Landelijk Register Kinderopvang (LRK): 656935455

SWW BSO Kicken Binnen
SWW BSO Kicken buiten spelen
SWW BSO Kicken Sport en spel

Padelbanen, voetbalvelden, een echt klimparcours en nog veel meer! Bij Kicken is elke dag weer een dag vol beweging. Behalve sport en spel bieden wij ook diverse andere activiteiten zoals muziek, creativiteit en ontspanning. Voor ieder kind elke middag keuze uit verschillende mogelijkheden. Vanaf de geboorte (en zelfs daarvoor) ontwikkelt de grove motoriek zich. Alle patronen die een kind tot nu toe heeft ontwikkeld worden elk jaar versoepeld en verfijnd. Je kind is rond het zevende levensjaar op een leeftijd dat het meer gaat oefenen om bepaalde motorische bewegingen onder de knie te krijgen. Met zeven jaar kan je kind over een balk lopen en touwtje springen. Deze motorische vaardigheden ontwikkelen en verfijnen zich steeds meer. Een inmiddels goed ontwikkelde spiersterkte, coördinatie en stabiliteit maakt dat je kind voldoende vaardigheden heeft om te kunnen bewegen. Rond het elfde jaar beheerst je kind in principe zijn motoriek volledig. Het uithoudingsvermogen is dusdanig vergroot dat er echt gesport kan worden. Je zult zien dat je kind daardoor steeds meer verschillende sporten goed onder de knie krijgt. Is jouw kind ook toe aan meer (motorische) uitdaging? Dan is BSO Kicken DE plek voor jouw kind. Bij BSO Kicken werken we samen met de sportclubs en organiseren we bovendien regelmatig coole clinics. Meld jouw kind nu aan voor deze sportieve BSO!

Locatie Sport en Spel BSO Kicken

Op onze sport- en spel BSO Kicken kunnen 80 kinderen terecht, verdeeld over 5 groepen. De maximale groepsgrootte is 20.

BSO Kicken is 52 weken per jaar geopend van 11:45-19:00 en tijdens studiedagen van 07:00-19:00 uur. Voorschoolse opvang is beschikbaar vanaf 07:00 uur.

Wil je meer weten over BSO Kicken? Maak dan nu een afspraak voor een rondleiding. We vertellen je hoe een opvangdag eruit ziet, welke activiteiten er zijn en hoe we rekening houden met het ritme van je kind.

Uiteraard wil je als ouder weten hoe de GGD onze locatie heeft beoordeeld. Bekijk direct het meest recente GGD rapport van locatie Kicken.

Wil je graag weten wat het kost om je kind naar onze kinderopvang te brengen? Bekijk dan hier de tarieven. Check daarnaast of je in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag.

Back To Top