Skip to content

Hortensialaan 18D
7101 XB WINTERSWIJK
06-51349694
Registratienummer Landelijk Register Kinderopvang (LRK): 389030594

SWW Pippeloentje peuteropvang
SWW pippeloentje buiten spelen
Peuteropvang Pippeloentje Winterswijk

Peuteropvang Pippeloentje is gevestigd in een modern gebouw, samen met de scholen de Bataaf en de Kolibrie. Jouw peuter leert meteen de weg naar school kennen! Regelmatig spelen de peuters en kleuters samen, onder andere op het grote plein met Tiny Forest. Hierdoor krijgt jouw peuter al een inkijkje in het reilen en zeilen op de kleuterschool. Ook het Naschools Aanbod Pelkpark van SWW Kinderopvang is gevestigd op deze locatie. Alles onder 1 dak dus!
Bij Pippeloentje vinden we het fijn om de wereld te ontdekken in een warme, huiselijke sfeer. Jouw peuter heeft volop mogelijkheden om zijn eigen avonturen vorm te geven, zowel binnen als buiten. In onze eigen gymzaal spelen we spellen en klimmen we als aapjes en op het ruime speelplein doen we net alsof de fiets een raceauto is. Is jouw peuter klaar voor het avontuur op Pippeloentje? Dan zien we je snel!

Locatie Pippeloentje

Op peuteropvang Pippeloentje hebben we 1 groep van maximaal 15 kinderen.

Pippeloentje is 40 weken per jaar geopend van 08:00-13:00 uur.

Wil je meer weten over onze locatie Pippeloentje? Maak dan nu een afspraak voor een rondleiding. We vertellen je hoe een opvangdag eruit ziet, welke activiteiten er zijn en hoe we rekening houden met het ritme van je kind.

Uiteraard wil je als ouder weten hoe de GGD onze locatie heeft beoordeeld. Bekijk direct het meest recente GGD rapport van locatie Pippeloentje.

Wil je graag weten wat het kost om je kind naar onze Peuteropvang te brengen? Bekijk dan hier de tarieven. Check daarnaast of je in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag.

Back To Top