Skip to content

Burgemeester van Nispenstraat 36
7103 WJ WINTERSWIJK
06-22342703
Registratienummer Landelijk Register Kinderopvang (LRK): 244998346

SWW De Pingiuns
SWW De Pingiuns
SWW De Pingiuns

Peuterplusgroep 3/3,5 jaar-4 jaar

Voor peuters die echt al toe zijn aan wat meer uitdaging en bijna klaar zijn voor de grote stap naar de basisschool is onze peuterplusgroep een uitkomst! Jouw kindje leert hier steeds zelfstandiger te zijn en bijvoorbeeld zelf zijn brood te smeren, zijn jas aan te doen en naar de WC te gaan. Dit is de leeftijd waarin we samen afspraken maken en onze huisregels bespreken. De omgeving met rijke speelhoeken is zo ingericht dat kinderen samen kunnen spelen. Rollen- en fantasiespel zijn bij uitstek geschikt om het echte leven na te bootsen en zo de wereld om je heen te leren begrijpen. Onze pedagogisch medewerkers besteden veel aandacht aan de sociale ontwikkeling van de peuters. Gedrag van andere kinderen wordt op deze leeftijd regelmatig gekopieerd. Wij helpen de kinderen hun emoties te leren kennen en ermee om te gaan. Het blijft werkelijk fantastisch om te zien dat deze kinderen, die vaak bij SWW Kinderopvang binnenkwamen als baby, nu uitgroeien tot kinderen die al zoveel zelf kunnen! Deze peuterplusgroep is gevestigd in basisschool de Wilhelmina, naast onze locatie Het Zandkasteel. Is jouw peuter ook toe aan meer uitdaging? Kom dan eens langs op deze uitdagende locatie!

Peuterplusgroep De Pinguïns

Op locatie De Pinguïns (Daltonschool Wilhemina) is er een peuterplusgroep voor kinderen van 3/3,5-4 jaar. De maximale groepsgrootte is 16 kinderen.

Groep De Pinguïns is 52 weken per jaar geopend van 07:00-19:00 uur. Halve dagopvang is mogelijk.

Wil je meer weten over onze peuterplusgroep? Maak dan nu een afspraak voor een rondleiding. We vertellen je hoe een opvangdag eruit ziet, welke activiteiten er zijn en hoe we rekening houden met het ritme van je kind.

Uiteraard wil je als ouder weten hoe de GGD onze locatie heeft beoordeeld. Bekijk direct het meest recente GGD rapport van locatie De Pinguïns.

Wil je graag weten wat het kost om je kind naar onze kinderopvang te brengen? Bekijk dan hier de tarieven. Check daarnaast of je in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag.

Back To Top