Skip to content

Haitsma Mulierweg 20
7101 CA WINTERSWIJK
0543-546060
Registratienummer Landelijk Register Kinderopvang (LRK) : 417227437

SWW De Springplank
SWW Kinderopvang
SWW De Boemerang BSO

BSO de Boemerang 4-12 jaar (4-7 jaar)

Op de Boemerang maken we van elke middag een feestje. Jouw kind kan hier na schooltijd zijn verhaal kwijt en kan kiezen uit een gevarieerd aanbod aan activiteiten, van rustig lezen of knutselen tot spelen op het omheinde speelplein. Onze pedagogisch medewerkers verzinnen regelmatig themagerichte activiteiten en jouw kind mag zelf ook ideeën inbrengen. Hoe leuk is dat!
Vanuit de verschillende scholen in Winterswijk (inclusief de buurtschappen) zorgen wij dat jouw kind veilig bij de Boemerang komt.  Een aantal pedagogisch medewerkers werken niet alleen bij SWW Kinderopvang, maar ook op school. Zo hebben wij jouw kind nog beter in beeld en kunnen we hem optimaal begeleiden! Ook zo benieuwd geworden naar de Boemerang? Hopelijk zien we je snel!

Locatie De Boemerang

Op onze BSO de Boemerang kunnen 80 kinderen terecht, verdeeld over 5 groepen. De maximale groepsgrootte is 20.

BSO de Boemerang is 52 weken per jaar geopend van 11:45-19:00 en tijdens studiedagen van 07:00-19:00 uur. Voorschoolse opvang is beschikbaar vanaf 07:00 uur.

Wil je meer weten over BSO de Boemerang? Maak dan nu een afspraak voor een rondleiding. We vertellen je hoe een opvangdag eruit ziet, welke activiteiten er zijn en hoe we rekening houden met het ritme van je kind.

Uiteraard wil je als ouder weten hoe de GGD onze locatie heeft beoordeeld. Bekijk direct het meest recente GGD rapport van locatie de Boemerang

Wil je graag weten wat het kost om je kind naar onze buitenschoolse opvang te brengen? Bekijk dan hier de tarieven. Check daarnaast of je in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag.

Back To Top