Skip to content

Violenstraat 1
7102 CN WINTERSWIJK
06-23940305
Registratienummer Landelijk Register Kinderopvang (LRK): 457654399

SWW peuteropvang De Klaproos
SWW peuteropvang De Klaproos
SWW peuteropvang De Klaproos

Bij de Klaproos speelt jouw peuter elke dag samen met vriendjes en vriendinnetjes. Klauteren, zandtaartjes bakken, spelen met water, wat een feest!. Wil je lekker op de skelter racen? Ook dat kan op het speelplein. Daarnaast gaan we er regelmatig op uit in de buurt en ontdekken we de wereld om ons heen. Binnen hebben we mooie rijke speelhoeken met uitdagende materialen en zelfs een eigen snoezelruimte. Het begrip snoezelen is een samentrekking van de woorden ‘snuffelen’en ‘doezelen’. Snoezelen activeert de zintuigen van jouw peuter. We besteden daarnaast veel aandacht aan taal. Samen met basisschool de Schakel ondernemen we allerlei themagerichte activiteiten en spelen en leren kinderen van de peuteropvang en de groepen 1 en 2 regelmatig samen. Komt jouw peuter ook gezellig bij ons spelen?

Locatie De Klaproos

Op de Klaproos hebben we 1 groep van maximaal 16 kinderen.

De Klaproos is 40 weken per jaar geopend van 08:00-13:00 uur.

Wil je meer weten over onze locatie de Klaproos? Maak dan nu een afspraak voor een rondleiding. We vertellen je hoe een opvangdag eruit ziet, welke activiteiten er zijn en hoe we rekening houden met het ritme van je kind.

Uiteraard wil je als ouder weten hoe de GGD onze locatie heeft beoordeeld. Bekijk direct het meest recente GGD rapport van locatie de Klaproos.

Wil je graag weten wat het kost om je kind naar onze Peuteropvang te brengen? Bekijk dan hier de tarieven. Check daarnaast of je in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag.

Back To Top