Skip to content

Hortensialaan 18D
7101 XB WINTERSWIJK
06-51349694
Registratienummer Landelijk Register Kinderopvang (LRK): 303867322

SWW Pelkpark buiten spelen
SWW naschools aanbod Pelkpark binnen
SWW Pelkpark buiten spelen

Naschools Aanbod Pelkpark (4-12 jaar) / De Bataaf / De Kolibrie

Het Naschools aanbod Pelkpark is een uniek samenwerkingsverband tussen SWW Kinderopvang en haar kernpartners de gemeente Winterswijk, Obs de Kolibrie en CBS de Bataaf. Een concept dat dat bijdraagt aan de kansengelijkheid van kinderen. Hier krijgen kinderen extra persoonlijke aandacht en leren ze om samen te werken en te spelen. Naast een breed scala aan activiteiten zoals muziek- en sportlessen is er ook de mogelijkheid om jouw kind deel te laten nemen aan huiswerkbegeleiding of indien dit nodig is, logopedie. De lijntjes zijn kort en de aanmelding verloopt via de scholen. Zo hebben we alle kinderen goed in beeld. De pedagogisch medewerkers hebben echt oog voor jouw kind, zijn behoeften en talenten. Ze verwelkomen je graag!

Locatie Naschools aanbod Pelkpark

Bij het Naschools aanbod Pelkpark (bij de scholen de Bataaf en de Kolibrie) kunnen 30 kinderen terecht, verdeeld over 3 groepen. De maximale groepsgrootte is 10.

Naschools aanbod Pelkpark is 40 weken per jaar geopend van 14:00-17:00 uur.

Wil je meer weten over Naschools aanbod Pelkpark? Maak dan nu een afspraak voor een rondleiding. We vertellen je hoe een opvangdag eruit ziet, welke activiteiten er zijn en hoe we rekening houden met het ritme van je kind.

Uiteraard wil je als ouder weten hoe de GGD onze locatie heeft beoordeeld. Bekijk direct het meest recente GGD rapport van locatie Naschools aanbod Pelkpark.

Wil je graag weten wat het kost om je kind naar onze kinderopvang te brengen? Bekijk dan hier de tarieven. Check daarnaast of je in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag.

Back To Top